De doop van onze boot

Vrijdag 17 juni was het zover: de doop van onze zonneboot! Dit moment hebben we samen gevierd met sponsoren en donateurs bij Kijlstra Personenvervoer in de Drachten.

In de ochtend reden wij met de boot weg van de loods naar Kijlstra. We hadden nog de laatste sponsoren op de boot geplaatst en de boot opgebouwd voor het ‘moment suprême’. Aangekomen bij Kijlstra was alles uitstekend voor elkaar. Er was al een plekje gereserveerd voor de boot en de koffie en het gebak (met het Sunflarelogo) stonden al klaar. Kijlstra had alles tot in de puntjes geregeld.

Na een speech in het gebouw door Arjan zijn we met alle sponsoren naar buiten gegaan voor de doop. De boot werd voor het publiek onthuld, waarna Alex Land van Schuurman Drachten de fles champagne opende en de inhoud over de voorkant van onze boot goot. Iedereen mocht een kijkje nemen naar waar wij de afgelopen jaren mee bezig zijn geweest.

Het was een daverend succes. We hebben erg veel positieve reacties ontvangen en we vonden het erg gezellig. We willen iedereen bedanken die bij de doop aanwezig was en ons project heeft gesteund.

Doop_1

Doop_2

Doop_3

Doop_4

 

 

 

Reageren is niet mogelijk