Nieuwsbrief Maart

BOOT HOLLAND

Van 10 februari tot en met 15 februari 2017 vond de 27″e editie van Boot Holland plaats in het WTC Expo te Leeuwarden. Ook de leden van het Sunflare Solarteam waren deze dagen aanwezig. Er is veel met bestaande relaties gesproken maar ook zijn er weer nieuwe, inspirerende contacten opgedaan.

ENECO ZONNE BOOTRACE NK 2017

Op 26 en 27 mei 2017 zal er gestreden worden om de felbegeerde kampioenstitel tijdens de Eneco Zonnebootrace NK 2017 in het Friese Akkrum. Ook het Sunflare Solarteam heeft zich aangemeld en zal deze dagen de competitie aangaan in de A-klasse, wat een mooie kans biedt om te laten zien wat ze kunnen ter voorbereiding op de komende wedstrijden in Monaco.

Meer informatie over de Eneco Zonnebootrace NK 2017 vindt u op: www.nkzonnebootrace.nl  

 

SPONSOREN

Het bouwen van de boot en alles wat hierbij komt kijken kost, naast veel inzet van ons team, ook geld en middelen. Daarom zijn wij onze sponsoren vanzelfsprekend enorm dankbaar. Om nieuwe plannen en ideeën ter verbetering van onze boot te kunnen realiseren zijn wij continu op zoek naar nieuwe sponsoren die ons hierin willen ondersteunen. Ziet u mogelijkheden wat betreft sponsering? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken hoe wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.