PRESENTATIE CLUB45

Op woensdag 29 maart mochten Arjan en Ruurd, namens Sunflare Solarteam, zeventien leden van de Commerciële Club ’45 ontvangen. Omdat de leden van de Commerciële Club ’45 al eens eerder aanwezig waren bij een presentatie van Sunflare Solarteam werd er ditmaal een vervolg gegeven aan de presentatie van de vorige keer. Na afronding van de presentatie was er gelegenheid voor een drankje en werd de avond vervolgd op de bouwlocatie van Sunflare Solarteam. Hier kon men de zonneboot bekijken en eventuele vragen stellen. De zeer geslaagde avond werd afgesloten met een borrel aan de bar bij Schuurman. Het Sunflare Solarteam wil de Commerciële Club ‘45 bedanken voor hun luisterend oor en de gezelligheid. Wij zien iedereen graag terug voor een vervolg op deze, wat ons betreft, zeer geslaagde avond! Het Sunflare Solarteam wil de Commerciële Club ‘45 bedanken voor hun luisterend oor en de gezelligheid. Wij zien iedereen graag terug voor een vervolg op deze, wat ons betreft, zeer geslaagde avond! Het Sunflare Solarteam wil de Commerciële Club ‘45 bedanken voor hun luisterend oor en de gezelligheid. Wij zien iedereen graag terug voor een vervolg op deze, wat ons betreft, zeer geslaagde avond!

MALTEZER STUDENTEN  

Afgelopen maand hebben drie jongeren, die momenteel stagelopen in Nederland maar afkomstig zijn van Malta, de bouwlocatie bezocht van Sunflare Solarteam. Het ROC Friese Poort had Sunflare Solarteam benaderd om deze jongeren te laten zien wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van en het racen met een zonneboot omdat er plannen zijn om op Malta een soortgelijk team op te zetten.

DIGIBORD

Sinds kort hangt er een digibord in de vergaderruimte van Sunflare Solarteam zodat er open en met meerdere personen tegelijk gewerkt kan worden aan bepaalde documenten. Ook kunnen er met behulp van het digibord eenvoudiger presentaties gegeven worden.

SPONSOREN

Sunflare Solarteam mag sinds kort een nieuwe naam aan het sponsorbestand toevoegen. Naast de huidige sponsoren ondersteunt vanaf heden ook Geluk Consultancy het team.

AFSCHEID GERKE

Bij velen zal het inmiddels al wel bekend zijn: Gerke heeft eind 2016, na twee jaar vrijwillig actief te zijn geweest binnen het team, afscheid genomen van Sunflare Solarteam. Gerke hield zich voornamelijk bezig met het opstellen van contracten en facturen maar wist ook zonder enige ervaring een complete website op te bouwen. Uiteraard heeft het Sunflare Solarteam het afscheid niet onopgemerkt aan zich voorbij laten gaan!

Categorieën: Nieuwsbrief