WORLD CUP MONACO

Na de zeer succesvolle race in Lelystad vertrok het team op dinsdag 11 juli vol goede moed vanuit Drachten, om het succes te evenaren. Eenmaal aangekomen in Monaco, na een reis van ruim 1500 kilometer,  werd  de  boot gereed   gemaakt   voor   de technische keuring en werd er getest hoe de nieuwe technologie zou reageren op het zoute water.

De boot kwam succesvol door de technische keuring en een prima verlopen testvaart gaven vertrouwen voor de race op 14 juli. Helaas begaf de motor controller het al snel, waardoor de race niet voltooid kon worden. Het team heeft er alles aan gedaan om het defect te repareren. Echter   kon   de  oorzaak  van  het  defect  aan  de  motor  controller  niet achterhaald  worden waardoor het team definitief uit de wedstrijd lag.

Ondanks de problemen met de boot heeft het team toch genoten van de tijd in Monaco! De voorbereidingen voor de volgende race, die plaatsvindt op 1 en 2 september 2017 te Rotterdam, zijn alweer in volle gang. Graag zien we jullie dan ook tijdens de race in Rotterdam!

Categorieën: Nieuwsbrief