VOORTGANG CONTRA-ROTERENDE SCHROEF
Vorige maand is er in onze nieuwsbrief verteld over het frezen van de schroeven. Gerlof heeft veel achter de freesbank gestaan en hij heeft hier veel van geleerd. Het frezen is nu afgerond en de schroeven zijn bijna gereed, ze moeten alleen nog gepolijst en afgewerkt worden.

VOORBEREIDINGEN NK AKKRUM
Het NK Akkrum komt nu steeds dichterbij! De slaapplekken zijn geregeld, de nieuwe bestickering is onderweg, de nieuwe kleding is besteld en een nieuwe motorcontroller zit in de boot. De komende weken zal er worden testgevaren, de innovaties wordt ingebouwd en de nieuwe motorcontroller wordt ingeregeld. Deze is efficiënter en stabieler.

SCHUURMAN B.V..
Het Sunflare Solarteam wordt al vanaf de oprichting gesponsord door Schuurman B.V. Ook dit jaar is Schuurman weer sponsor. De afgelopen jaren zijn er presentaties en borrels in de instructieruimte gehouden, elektro-materialen geleverd en is De Gaffel 19 in Drachten de “thuisbasis” van het Sunflare Solarteam.
Op 21 juni zal het Sunflare Solarteam bij Schuurman op het Zomerevent in Breda staan.
Het Sunflare Solarteam wil Schuurman B.V. , Alex Land en het team enorm bedanken en kijken weer uit naar een geweldig seizoen!

Categorieën: Nieuwsbrief