YOUNG SOLAR CHALLENGE

Het Sunflare Solarteam mocht zowel in Leeuwarden als in Amsterdam een bijdrage leveren aan een juniorclass voor de deelnemers van de Young Solar Challenge. Om de teams zo goed mogelijk voor te bereiden op de komende races was het thema: Tips & Tricks.

OPEN DAGEN AWIZON

Tijdens de open dagen van Awizon werden de deuren opengesteld voor iedereen die geïnteresseerd is in zonne-energie. Tijdens de open dagen was Sunflare ook aanwezig om bezoekers te woord te staan. Tevens was deze dagen de zonneboot te bezichtigen.

UITNODIGING ENECO ZONNEBOOTRACE NK 2017

Op 26 en 27 mei 2017 zal er gestreden worden om de felbegeerde kampioenstitel tijdens de Eneco Zonnebootrace NK 2017 in het Friese Akkrum. Wilt u het team en de boot in actie zien? Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen tijdens de race! Meer informatie vindt u, in de zojuist verstuurde, e-mail van Sunflare of op: www.nkzonnebootrace.nl

SPONSOREN

Het bouwen van de boot en alles wat hierbij komt kijken kost, naast veel inzet van het team, ook geld en middelen. Daarom zijn wij onze sponsoren vanzelfsprekend enorm dankbaar. Sinds kort mag Sunflare, naast de huidige sponsoren, ook Score, TS Consultancy en Veolia verwelkomen als sponsoren van het team!

BOOT

Het uiterlijk van de boot is in de laatste week van april flink onder handen genomen. Na twee dagen schuren werd het carbon zichtbaar en kon er een nieuwe carbon laag aangebracht worden tussen het dek en de romp. Na het drogen, plamuren en nogmaals schuren zal de boot komende weken in haar nieuwe kleuren omgetoverd worden en zullen er weer nieuwe sponsor stickers op komen.

Categorieën: Nieuwsbrief