IPKW

Sunflare was op 6 oktober in Arnhem aanwezig bij de open dag van het Industrie Park Kleefse Waard. Hier zijn onder grote belangstelling meerdere ronden gevaren. Deze dag stond in het teken van innovatie, energie, duurzaamheid, inspiratie en techniek. Onze hoofdsponsor Veolia heeft een vestiging op het IPKW terrein en heeft zich daar gepresenteerd met o.a. hun duurzaamheidsprojecten.

Sponsorbijeenkomst

Het Sunflare Solarteam heeft op 19 oktober bij Roeivereniging De Dragt voor belangstellenden een sponsorbijeenkomst georganiseerd. Tijdens de borrel is er over de behaalde resultaten, het team en de toekomst gesproken. Ook is een demonstratie gegeven met de draagvleugels op vlak water. Al met al was het een goed bezochte bijeenkomst en was er veel interesse in de techniek.

Ecomobiel

Van 9 tot 11 oktober was de solarboot te bewonderen op de Ecomobiel beurs in
’s-Hertogenbosch. Hier was erg veel belangstelling voor de techniek en de toekomst van het duurzaam vervoer. Veel geïnteresseerden hadden goede vragen en ideeën over de toekomst en mogelijke verbeteringen aan de solarboot. Tijdens de drie dagen zijn er wel 400 bezoekers bij de Sunflare stand geweest, dus was het een groot succes te noemen!

Prijsuitreiking

Op 31 oktober heeft Solar Sport One de prijzen van het wereldkampioenschap 2018 uitgereikt. Zo als velen niet ontgaan zal zijn is de eerste prijs nu in het bezit van Sunflare! De aanwezige teams hebben hun toekomstplannen gepresenteerd. 2019 belooft een spannend jaar te worden met hopelijk weer goede resultaten en voortgang in de techniek.

Categorieën: Nieuwsbrief