Solarboot Regatta

Op 7 en 8 september doet  Sunflare mee  aan de Solarboot Regatta in Wildau bij Berlijn. Vorig jaar heeft het Sunflare Solarteam om de prijzen gestreden met verschillende Duitse en Russische teams. Dit heeft veel contacten opgeleverd met deze buitenlandse teams. Bovendien heeft Sunflare die teams daar technisch kunnen ondersteunen.

Open dag IPKW op 6 oktober

Op zaterdag 6 oktober organiseert IPKW (Industriepark Kleefse Waard) in Arnhem voor de 2e maal een open dag op hun bedrijventerrein. Deze dag staat in het teken van innovatie, energie, duurzaamheid, inspiratie en techniek. Onze hoofdsponsor Veolia heeft een vestiging op het IPKW bedrijventerrein en zal zich daar ook presenteren met o.a. hun duurzaamheidsprojecten.

Het Sunflare Solarteam zal met andere solarteams meedoen aan demonstratieraces.

www.ipkw.nl/evenementen

Pharmium

Sinds 2016 is Pharmium sponsor van het Sunflare Solarteam. Omdat de boot niet zou kunnen varen zonder trouwe sponsoren zetten wij Pharmium graag in het zonnetje

Pharmium apothekers, de nieuwe kijk op zorg

De zorg is onderheving aan veranderingen. De overheid en zorgverzekeraars komen bijna wekelijks met nieuwe regels en aanpassingen.

Pharmium apothekers zijn een lokale samenwerking in Drachten van de Apotheken Barentsen, De Dragt, De Wiken en Sûnenz. Pharmium apotheekteams willen de wereld  beter maken en mensen inspireren om gezonder te leven. Dit realiseren we door een vernieuwende kijk op zorg.

Zelfstandig . Persoonlijk. Betrokken.

In een traditionele apotheek lopen het logistieke proces en het zorgproces door elkaar heen. Pharmium apothekers hebben de logistieke processen gescheiden en gebundeld in een nieuwe vestiging aan de Bolder 68 te Drachten. Zodoende helpen we  elkaar om met meer rust in de zorgapotheek te focussen op goede voorlichting en aandacht. Samen met andere zorgverleners geven we persoonlijk advies voor al uw gezondheidsvragen en daarnaast leveren we genees- en medische hulpmiddelen.

Pharmium  apothekers, de zorg voor elkaar

Categorieën: Nieuwsbrief