Terugblik Opening Passentenhaven groot

De opening van de passantenhaven aan de Drachtstervaart afgelopen vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober was een succes! Op de eerste dag voeren skûtsjes en andere boten de passantenhaven van Drachten binnen. De haven werd de eerste dag feestelijk geopend door speeches en een kanonschot. Op beide dagen waren er verschillende feestelijkheden gepland.

Wij stonden beide dagen met een kraampje aan de rand van de haven. Aan weerskanten van de kraam stond een zonnepaneel, geleverd door Hoekstra Suwâld. Met logo’s, beeldmateriaal op laptops en ander materiaal maakten wij ons kenbaar als zonnebootteam. Er was veel belangstelling voor ons kraampje. We konden mensen enthousiast vertellen over ons zonnebootproject en welk doel wij hiermee voor ogen hebben. De flyers die we mee hadden gebracht vlogen er doorheen!

We kijken terug op twee mooie en gezellige dagen waarin we ons zonnebootproject onder de aandacht brachten. Wij willen Trea Westra, Centrummanager van Drachten en gemeente Smallingerland hartelijk bedanken voor het plekje aan de haven. Bij de officiële opening van de Drachtstervaart in 2016 hopen we er met onze zonneboot bij te kunnen zijn!

[Best_Wordpress_Gallery id=”10″ gal_title=”Opening passantenhaven”]

Categorieën: Uncategorized