Vormgeven GrootHet is al een tijdje stil op onze website. Achter de schermen is het daarentegen des te drukker. Ons team werkt hard, waardoor onze stichting echt vorm krijgt.

Deze vormgeving is letterlijk te zien in ons pand. We hebben een hoek gecreëerd waar wij iedere week onze vergaderingen kunnen houden. De volgende stap is het maken van een kantoor, een plek waar we kunnen werken achter onze computers en waar we gasten kunnen ontvangen. Maar dit is zeker nog niet alles, er moet immers ook nog een geschikte werkplek komen met al het nodige gereedschap. Dit betekent dat er nog genoeg te klussen is voor ons deze komende periode.

De vormgeving is daarnaast ook te zien binnen de stichting zelf. Wij hebben veel tijd en energie gestopt om onze visie duidelijk voor ogen te krijgen en hoe wij dit naar buiten willen brengen. Er is een fundament gelegd waar we verder op kunnen bouwen. Wij zijn nu druk bezig met het werven van sponsoren om ons doel te bereiken. Wij willen met onze techniek in de boot laten zien dat groene energie de toekomst is; een bewustwording creëren binnen de huidige maatschappij dat het anders kan en moet. Wij hopen dat bedrijven en particulieren ons in deze visie willen steunen, zodat wij bij het volgende nieuwsitem een sponsor kunnen aankondigen voor de stichting.

Categorieën: Uncategorized