Over ons

Wij willen vanuit Sunflare Solar Team ons steentje bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Daarom hebben wij met veel enthousiasme en passie in 2014 een eigen Solar Racing Boat team opgezet.

Dit vinden wij belangrijk

Werk maken van een mooier morgen

Een duurzame toekomst is er niet zomaar. Daar moet wat voor gebeuren! Omdat wij geloven in een gezonde, mooie en duurzame leefomgeving maken we daar werk van. (Bijna) alle onderdelen aan boord hebben we zelf ontworpen en getest. En die blijven we verbeteren.

De potentie van zonne-energie zichtbaar maken

Wij willen iedereen laten zien wat de mogelijkheden van zonne-energie voor de watersport zijn. De kennis, ervaring en techniek willen we delen met jong en oud. Zo zorgen we samen voor een versnelling in de verduurzaming van de watersport en de transitie naar duurzame energie.

De grens van duurzame techniek verleggen

Door de strijd aan te gaan met andere teams kunnen we samen de sport verder professionaliseren en de grenzen van duurzame technologie nog verder verleggen.

Het Sunflare Solarteam

Solar Racing is veel meer dan alleen de boot. Het is ook het team en samen met elkaar aan iets werken en naar de races gaan. De winst krijgen we nooit cadeau, we moeten er hard voor werken. Zeker om een eerste plaats vast te houden.

Kees Zwaan

Sybren

Sybren Bos

Gerlof Werkman

Hylke Veenstra

Sybren

Erik Rademaker

Ruurd van Buiten

Kom bij ons kijken

Nederlands kampioenschap, Akkrum

10-11 mei 2024

Zonnebootrace terneuzen

7-9 juni 2024

Wereldkampioenschap, Monaco

3-6 juli 2024

Balaton Solar Boat Challenge, Hongarije

23-25 augustus 2024

Contactgegevens

Telefoon

Ruurd van Buiten

+31 (0) 630 525 282

Mail

info@sunflare.nl

Adres

De Gaffel 19, 9206 AV
Drachten, Nederland