Wij zijn Sunflare

 

Wij geloven in een gezonde, mooie en duurzame leefomgeving

waar mensen leven met de aarde in plaats van op.

 

ContactSpecificaties

Full Electric

Zero emission

Solar powered

Stichting Sunflare Solar Team

De beste Solar Racing boot bouwen, dat is wat we doen. We delen een passie voor watersport, duurzaamheid en innovatie en op deze manier willen wij ons steentje bijdragen aan een gezonde en duurzame leefomgeving. Met onze Solar Racing boot doen wij mee aan wedstrijden in het binnen- en buitenland. Wij zijn met trots 2 keer wereldkampioen en 3 keer Nederlands kampioen geworden!

De beste Solar Racing boot bouwen

Om efficiënter te varen en om te winnen van andere teams moeten we blijven innoveren. Daarom bedenken, maken, testen en verbeteren wij de MPPTs, draagvleugels, elektrische aandrijving, accu, romp en alle telemetrie voor de Solar Boat in eigen huis. Wij testen alle techniek eerst zelf, varen ermee totdat het goed werkt en willen onze kennis delen met jong en oud.

Sunflare NK 2022 1

Gewonnen bekers

Top snelheid (km/u)

Massa zonneboot (kg)

Special Events

08 Sep 2017

Organic Crops Showing Event 2017

Maecenas lectus purus, pulvinar sed rutrum id, laoreet cursus nibh. Duis eu purus at convallis vehicula.
08 Sep 2017

Organic Crops Showing Event 2017

Maecenas lectus purus, pulvinar sed rutrum id, laoreet cursus nibh. Duis eu purus at convallis vehicula.

Latest from the Blog

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt. 

Wat doet een solar racing team in de winter eigenlijk?

Wat doet een solar racing team in de winter eigenlijk?

Als je aan solar racing denkt, denk je waarschijnlijk aan zonnig weer en een speedboot op het water. Datis gezien de naam logisch, al is dat eigenlijk maar een klein deel van wat wij als solar racing team doen.Juist in de winter, in onze loods in Drachten, spenderen...

A Special Thanks to Our Sponsors

Become a Merchant or Donate Today!

Get InvolvedDonate